Omdat wij u graag als gast ontvangen en uiteraard graag nog een keer terugzien, doen wij ons uiterste best om alles voor u mogelijk te maken en om alles uitstekend in orde te hebben. Onderstaand een aantal belangrijke punten, welke ons bedrijf, net even onderscheiden van andere verhuurbedrijven.

  • Kinderen, voor de kinderen hebben we een speciaal arrangement samengesteld (arrangement 4). Mocht uw kind nog niet in het bezit zijn van een zwemdiploma kunt u ons dit vooraf aangeven, dan zorgen wij dat er één of meerdere zwemvestjes aan boord zijn. Dit is volledig kosteloos.
  • Groen, aangezien het milieu bij ons hoog in het vaandel staat is de BBQ Donut Boot volledig elektrisch. Wij laden de boot op met elektriciteit afkomstig van zonnepanelen!
  • Langer varen, stel u wilt langer varen van bijvoorbeeld 10.00 uur s’ochtends tot 18.00 uur s’avonds. Dit is natuurlijk geen probleem. U kunt dan beginnen met bijvoorbeeld arrangement 6 (high tea). Als u dan na 3 uurtjes varen weer trek krijgt dan belt u ons, en dan komen wij het BBQ arrangement brengen! Dit is geen probleem, en kost u niets extra. Het voordeel hiervan is dat u mooie tochten kunt maken over de Vecht. Misschien vaart u wel van Breukelen naar Utrecht!
  • Slecht weer, u kunt onze BBQ Donut Boot met een gerust hart van te voren reserveren, want u krijgt van ons een Grill & Relax Mooi Weer Garantie. Als het op de dag van uw reservering regent of te hard waait (> 4 bft.) dan mag u tot 2,5 uur voor het door u gereserveerde tijdstip, zonder extra kosten, een andere dag en tijd reserveren. Dat kan net zo lang tot het wel goed Grill & Relax weer is.
    Heeft u gekozen voor een All Inclusive arrangement dan geldt, i.v.m. de bestelling van de catering, de Grill & Relax Mooi Weer Garantie tot 36 uur voor het gereserveerde tijdstip. Daarna zijn de kosten van de catering wel verschuldigd. U krijgt er van ons dus altijd lekker weer bij!